Lohjanportin Auto Oy - Täyden palvelun autotalo

Lohjanportin Auto Oy on v. 1989 perustettu yksityinen, suomalainen yritys. Edustamiimme automerkkeihin kuuluvat Volvo, Škoda, Renault, Dacia ja Mitsubishi . Meillä on myös kaikkien merkkiemme täydellinen huolto- ja varaosapalvelu sekä vauriokorjaamo. Tarjoamme myös rengaspalvelua: uusien renkaiden myynti- ja asennuspalvelu sekä rengashotelli. Näiden lisäksi olemme Ford-- ja Hyundai -huoltojälleenmyyjä (Ford-huolto Tammisaaressa ja Hyundai-huolto Tynninharjulla).

Lohjanportin Auto toimii kahdessa eri toimipaikassa: Lohjalla Muijalassa ja Tynninharjulla. Voimme tarjota asiakkaillemme erinomaiset koeajomahdollisuudet, väljät pysäköintitilat ja viihtyisät toimitilat.

Monimerkkihuolto Bilex toimii Muijalassa Lohjanharjun toimipisteen yhteydessä sekä Tynninharjulla.

Henkilökuntaamme kuuluu kaikkiaan 48 työntekijää (tammikuu 2018).

Yksi yhtiömme tärkeimmistä perusarvoista on ihmisläheinen, asiakasta kunnioittava palvelu. Pidämme tärkeänä laadukasta myynti-, huolto- ja varaosapalvelua ja huolehdimme ympäristöstämme.

Lohjanportin Auto ja laatu

Asiakkaiden, päämiestemme ja yhteiskunnan odotukset ja vaatimukset kasvavat koko ajan. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin, että pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin. Asiakkaiden odotuksia ja tarpeita seurataan asiakastyytyväisyystutkimuksilla. Pyrimme vähentämään kustannuksia ja valitsemaan luotettavat yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat. Yhtiömme pitää yllä henkilöstön ammattiataitoa yllä jatkuvalla koulutuksella. Tarjoamme henkilökunnallemme ensiluokkaiset ja nykyaikaiset työolot.

Lohjanportin Auto ja ympäristö

Lohjanportitin auto Oy myy ja huoltaa uusia ja käytettyjä autoja. Joudumme tekemisiin monien ympäristöä kuormittavien aineiden ja jätteiden kanssa. Tämän takia olemme sitoutuneet kehittämään omaa toimintaamme ottamalla huomioon ympäristövaikutukset. Noudatamme ympäristölainsäädäntöä ja päämiestemme antamia erikoisohjeita. Henkilökuntamme seuraa aktiivisesti ympäristöriskejä. Seuraamme myös jätemäärien kertymistä ja energiankulutusta ja pyrimme jatkuvasti vähentämään niitä. Käytöstäpoistettavien autojen osalta yhteistyökumppanimme on Suomen Autokierrätys Oy. www.autokierratys.fi

Yhteiskuntavastuu

Lohjanportin Auto Oy yhteiskuntavastuu perustuu kaikkien sidosryhmien etujen ja intressien huomioimiseen sekä jatkuvaan parantamiseen yritystoimintaa harjoitettaessa. Tavoitteena on taata toiminnan jatkuvuus pitkällä aikavälillä varmistamalla taloudellisuus, työturvallisuus, ekologisuus ja henkilöstön hyvinvointi yrityksessämme. Tehokkaalla ja vastuullisella toiminnalla pystymme takaamaan kilpailukykyisen palvelutarjonnan asiakaskunnallemme.

Yhteiskuntavastuullisuus on kiinteä osa pitkän tähtäimen liiketoimintasuunnittelua. Toimiympäristömme sosiaalisesta ja taloudellisesta kehityksestä sekä ympäristönäkökohtien huomioiminen on edellytys vastuulliselle ja tuottavalle liiketoiminnallemme. Noudatamme kaikkia toimialaamme ohjaavia lakeja, säädöksiä ja muita liiketoiminnassa kollektiivisesti noudatettuja periaatteita.

Panostamme jatkuvasti organisaatiomme ja yksilöiden osaamisen kehittämiseen sekä kompetenssien optimaaliseen hyödyntämiseen, joiden avulla tuetaan yrityksen menestymistä. Arvioimme toimintaamme taloudellisien mittareiden lisäksi asiakastyytyväisyydellä, ympäristötavoitteilla ja henkilöstön työtyytyväisyydellä.


LASKUTUSTIEDOT

Otamme ensisijaisesti vastaan verkkolaskuja.

Verkkolaskuosoite 003705508137

Operaattori NDEAFIHH

Laskuissa tulee olla seuraavat tiedot
- tilaajan nimi
- toimipiste
- laskuttajan yhteystiedot

TIETOSUOJASELOSTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivustollamme käytetään evästeitä toiminnan tehostamiseksi ja käyttökokemuksesi parantamiseksi.