Lohjanportin Auto Oy - Täyden palvelun autotalo

Lohjanportin Auto Oy on v. 1989 perustettu yksityinen, suomalainen yritys. Edustamiimme automerkkeihin kuuluvat Volvo, Škoda, Renault, Mitsubishi ja Mazda. Meillä on myös kaikkien merkkiemme täydellinen huolto- ja varaosapalvelu sekä vauriokorjaamo. Tarjoamme myös rengaspalvelua: uusien renkaiden myynti- ja asennuspalvelu sekä rengashotelli. Tynninharjun ja Tammisaaren toimipisteiden yhteydessä toimii myös merkkiriippumaton Autoasi-korjaamo. Näiden lisäksi olemme Ford-- ja Hyundai -huoltojälleenmyyjä (Ford-huolto Tammisaaressa ja Hyundai-huolto Tynninharjulla)

Lohjanportin Auto toimii kolmessa eri toimipaikassa: Lohjalla Muijalassa ja Tynninharjulla sekä Tammisaaressa Horsbäckissä. Voimme tarjota asiakkaillemme erinomaiset koeajomahdollisuudet, väljät pysäköintitilat ja viihtyisät toimitilat.

Henkilökuntaamme kuuluu kaikkiaan 48 työntekijää (elokuu 2016).

Yksi yhtiömme tärkeimmistä perusarvoista on ihmisläheinen, asiakasta kunnioittava palvelu. Pidämme tärkeänä laadukasta myynti-, huolto- ja varaosapalvelua ja huolehdimme ympäristöstämme.

Lohjanportin Auto ja laatu

Asiakkaiden, päämiestemme ja yhteiskunnan odotukset ja vaatimukset kasvavat koko ajan. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin, että pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin. Asiakkaiden odotuksia ja tarpeita seurataan asiakastyytyväisyystutkimuksilla. Pyrimme vähentämään kustannuksia ja valitsemaan luotettavat yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat. Yhtiömme pitää yllä henkilöstön ammattiataitoa yllä jatkuvalla koulutuksella. Tarjoamme henkilökunnallemme ensiluokkaiset ja nykyaikaiset työolot.

Lohjanportin Auto ja ympäristö

Lohjanportitin auto Oy myy ja huoltaa uusia ja käytettyjä autoja. Joudumme tekemisiin monien ympäristöä kuormittavien aineiden ja jätteiden kanssa. Tämän takia olemme sitoutuneet kehittämään omaa toimintaamme ottamalla huomioon ympäristövaikutukset. Noudatamme ympäristölainsäädäntöä ja päämiestemme antamia erikoisohjeita. Henkilökuntamme seuraa aktiivisesti ympäristöriskejä. Seuraamme myös jätemäärien kertymistä ja energiankulutusta ja pyrimme jatkuvasti vähentämään niitä. Käytöstäpoistettavien autojen osalta yhteistyökumppanimme on Suomen Autokierrätys Oy. www.autokierratys.fi

Sivustollamme käytetään evästeitä toiminnan tehostamiseksi ja käyttökokemuksesi parantamiseksi.